image-1


2021

Capitool 11, Enschede
053 – 47 57 000
info@hetzorgfestival.nl
Bereikbaarheid

Deel het met je vrienden!

Zorgfestivalronde 21 april 2022; technologie in de zorg


Doelgroep: ICT & management in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

De inzet van technologie in de zorg bepaalt de toekomstige fitheid van je zorgorganisatie. De druk op de zorg neemt de komende jaren alleen maar toe. Slim gebruik van digitale hulpmiddelen kan je helpen deze druk aan te kunnen. Zorgtechnologie helpt nu al bij diagnose, preventie, bewaking, behandeling of verlichting van ziekten. En er is nog veel meer mogelijk in de toekomst. 


Technologische innovaties schieten als paddestoelen uit de grond en ook in de zorg biedt dat tal van mogelijkheden. Tijdens het Zorgfestival op 21 april 2022 in Enschede ligt daarop de nadruk. Laat je dagelijkse werkzaamheden eens een half dagje liggen en gebruik die tijd om je tijdens deze Zorgfestivalronde te laten inspireren.

Trendwatcher Jarno Duursma neemt ons mee in wat er in de markt gebeurd en waar hij de trends naartoe ziet gaan. Een topcoach v/d Jumbo-Visma wielrenploeg laat zien hoe Data Science in de topsport ingezet wordt. En laat je inspireren door praktische voorbeelden van slimme zorgtechnologie die zorgprofessionals nu al ondersteunen en ontlasten in hun dagelijks werk.


Het programma

12.00: Inloop met lunch

13.00: Opening

13.15: TedX talk van trendwatcher Jarno Duursma

14.15: Data science in de topsport

15.00: Koffiepauze

15.20: Deep dive DataScience in de zorg

15.50: Praktijkvoorbeelden uit eerste hand; speech to text & vital health monitor

16.50; Tinkertime met Julian; think different, think big!

17.30: Afsluiting

 

Mee aanschuiven?

Deelname aan het Zorgfestival is kosteloos. Schrijf je in via onderstaand formulier en je ontvangt een bevestiging via e-mail. We kijken uit naar je komst.