image-1


19 mei 2020


Capitool 11, Enschede
053 – 47 57 000
info@hetzorgfestival.nl
Bereikbaarheid

Deel het met je vrienden!

Info&Demo Sessie: Al dat geklik en steeds wéér inloggen. Kan dat nou niet anders?


We herkennen het allemaal wel, ‘de zorgorganisatie’ maakt een ICT keuze waar je zelf als zorgprofessional eigenlijk helemaal niet achter staat. Hartstikke vervelend, zeker als het gaat om iets dat je dagelijkse werk beïnvloed, zoals bijvoorbeeld het Elektronisch Cliënten Dossier.

Gelukkig zien we dat zorgorganisaties de traditionele selectietrajecten steeds meer loslaten en dat eindgebruikers de tijd, ruimte en vrijheid krijgen om op zoek te gaan naar dat wat écht bij hun werk past en van toegevoegde waarde is. Dit moedigen we heel hard aan!

Maar dan, wat gebeurt er nadat deze keuzes zijn gemaakt? Hoe zorg je ervoor dat de diverse softwareapplicaties – die je nu eenmaal nodig hebt in je vak als zorgprofessional – een logische plek krijgen in je dagelijkse werkproces zonder dat je het als belastend gaat ervaren? Want je wil natuurlijk niet steeds klikken tussen al die systemen en je wilt al helemaal niet iedere keer weer je gebruikersnaam en wachtwoord hoeven intikken.

Hier komt Plein om de hoek kijken! Plein volgt jou namelijk precies in jouw werkproces. Of je nu de wijk in gaat, op de groep staat, of je bezig houdt met de declaraties. Plein weet precies wat jij nodig hebt en zorgt dat het binnen handbereik is. Hoe Plein dat weet en doet? We, Wouter en Sophie, vertellen het je tijdens deze sessie :). Zorg dat je erbij bent!