image-1


19 mei 2020


Capitool 11, Enschede
053 – 47 57 000
info@hetzorgfestival.nl
Bereikbaarheid

Deel het met je vrienden!

Artificial Intelligence Noaberschap


Artificial Intelligence Noaberschap? Dat klinkt als twee werelden die onmeunig – om het maar even op z’n Twents te zeggen – ver uit elkaar liggen toch? Dat is dus niet het geval! Je gaat het meemaken op Het Zorgfestival.

Wat zijn de trends als het om Artificial Intelligence gaat? Hoe wordt virtual reality al gebruikt door zorgorganisaties in hun opleidingsprogramma? En kunnen apparaten denkvermogen van een mens imiteren? Allemaal vragen waar je tijdens Het Zorgfestival een antwoord op krijgt.

Hoor ook van zorgverleners zelf, hoe zij hun cliënten nou écht leren kennen met behulp van techniek, leer tijdens de theatervoorstelling ‘Familiefabels’ hoe je de betrokkenheid van familie en mantelzorgers kunt bevorderen, schuif aan bij een de workshop ‘programmeren voor dummies’ of kruip eens in de huid van een 80-jarige en ervaar hoe het is om met verschillende medische aandoeningen dagelijkse dingen te doen.

Het programma brengt een mix aan inspiratie én vakinhoudelijke kennis met zich mee en wordt afgewisseld met theater en muziek. Het is dus niet alleen maar leerzaam, maar ook nog eens hartstikke leuk om erbij te zijn. We nodigen je dan ook van harte uit om aan te schuiven.

Check hieronder wat er tot nu toe al bekend is!